top of page

Voorwaarden kaartverkoop

Tickets voor één of meerdere concerten van Karakteristiek Klassiek reserveert u middels een contactformulier op onze website. Na het volledig invullen en verzenden van dit formulier, ontvangt u van ons binnen 3 werkdagen een reserveringsbevestiging. In deze bevestiging vindt u een betaallink of betaalinstructies. Deze mail is afkomstig van het volgende emailadres: info@karakteristiek.org. Zodra uw betaling bij door ons is ontvangen en verwerkt, ontvangt u van ons uw toegangsbewijs op digitale wijze. Uitsluitend en alleen na het verzenden van uw toegangsbewijs is uw reservering definitief.

Indien u binnen 3 dagen voor aanvang van het concert kaarten wenst te reserveren, dan is dit ook mogelijk via het reserveringsformulier op deze website. Mogelijk ontvangt u dan van ons een bevestigingsmail met betaallink of het verzoek de kaarten voorafgaand aan het concert bij binnenkomst te betalen. Dit laatste is uitsluitend mogelijk middels een pinbetaling. Heeft u vragen over deze procedure dan kunt u zich via email tot ons wenden via info@karakteristiek.org

Kaarten zijn (mits beschikbaar) ook te koop voorafgaand aan het concert bij de entree van Cultureel Centrum Pancratius.

NB: Hier kunt u uitsluitend PER PIN betalen.

OMRUILEN

Reeds gereserveerde kaarten zijn NIET om te ruilen voor een ander concert.

ANNULEREN

Reeds gereserveerde kaarten zijn uitsluitend op schriftelijk verzoek te annuleren. U kunt dit verzoek per email indienen via: info@karakteristiek.org onder nadrukkelijke vermelding van "annulering kaart(en) Karakteristiek Klassiek". Vermeld in uw email duidelijk uw naam, het aantal kaarten en de naam en datum van het concert.

 

Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • Over verzoeken tot annulering die binnen 7 dagen tot en met 1 dag voor de dag van het concert door ons zijn ontvangen worden 50% annuleringskosten berekend.

  • Over verzoeken tot annulering die op de dag van het concert door ons zijn ontvangen wordt geen geld gerestitueerd.

1/2 PASSE PARTOUTS / PASSE PARTOUTS

Bent u in het bezit van een 1/2 passe partout of passe partout, dan kunt u zich zonder vooraf te reserveren melden bij de entree van Cultureel Centrum Pancratius. Mocht u zich zeker stellen van een zitplaats, dan kunt u vooraf een email sturen naar info@karakteristiek.org onder nadrukkelijke vermelding van "zitplaats passe partouts". Vermeld in uw email duidelijk uw naam en de naam en datum van het concert.

TOEGANG

Toegang tot het concert is uitsluitend mogelijk op vertoon van een geldig toegangsbewijs. Bij binnenkomst kan extra controle plaatsvinden door middel van controle van uw naamsgegevens.

Stichting Karakteristiek

1 oktober 2021

Logo stichting Karakteristiek groot plat.png
bottom of page